SuomeksiPå svenska       Etusivu  Toimitusehdot  Ota yhteyttä  Yritystiedot
Toimitusehdot

Näin tilaat

Voit tilata kotisivujemme kautta (www.exoticgarden.fi), puhelimitse tai lähettämällä tilauksesi postitse. Siemeniä ja tarvikkeita voi tilata ympäri vuoden. Keväällä toimitettavia tuotteita* voi tilata vuodenvaihteesta lähtien. Syksyn kukkasipuleita, valkosipuleita ja jaloritarinkukkia voi tilata heinäkuusta lähtien.

Toimitusehdot ja alennukset:

Siemeniä ja tarvikkeita voi tilata ympäri vuoden. Toimitamme ne Postin kuljetettavaksi kaudesta riippuen 3–7 päivässä.

Kevään *kukkasipulien, istukassipulien, siemenperunoitten, joidenkin maistiaisten, bataatintaimien, maa-artisokan mukuloiden, parsan juurakoiden, sienten kasvatusalustojen ja taimien toimitukset: Nämä tuotteet saapuvat meille keväällä, ja niillä on erilliset toimitusajat. Toimitukset alkavat viikkojen 13-15 aikana (maalis-huhtikuussa), ja tuotteet toimitetaan erikseen. Jos tilaat myös muita tuotteita ja haluat, että toimitamme koko tilauksesi samalla kertaa viikkojen 13-15 aikana, tee siitä merkintä tilauskaavakkeeseen tai kotisivujemme ostoskoriin.

Syksyn kukkasipulit ja valkosipulit saapuvat meille syyskuun puolivälissä, ja toimitukset alkavat heti sen jälkeen.

Jaloritarinkukan sipulien toimitukset alkavat viikolla 42. Nämä sipulit toimitetaan erikseen. Jos olet tilannut myös muita tuotteita ja haluat, että toimitamme kaiken samalla kertaa, tee siitä tilaukseen merkintä.

Alennukset: Jos tilaat neljä pussia tai pakkausta samaa tuotetta, saat viidennen ilmaiseksi. Yli 175 euron tilauksista emme peri toimituskuluja. Yli 250 euron tilauksista myönnämme lisäksi 10 % alennuksen.

Toimitusmaksut: Kirjelähetys 5,95 €, pakettilähetys 7,95 €.

Lisäpalvelut: Jos haluat pakettilähetykselle kotiinkuljetuksen, valitse Postin Express Flex -paketti. Sen hinta on 5,95 €.

Maksuvaihtoehdot:
Verkkopankki: + 0 €
Postiennakko: + 6,50 €
Yrityksille, järjestöille ja kanta-asiakkaille voimme toimittaa ennakkolaskulla tai laskulla.
Kaikkiin hintoihin sisältyy alv.

Itävyystakuu: Takaamme kaikille siemenille lajin matalimman normaalin itävyyden sekä lajin aitouden. Toimitettavat siemenet ovat aina viimeisimmästä mahdollisesta siemensadosta. Emme myy geenimanipuloituja siemeniä.

PALAUTUS
Virheettömän tuotteen voi palauttaa asiakaspalautuksena. (Lähetyksen päälle kirjoitetaan PALAUTUS, sopimustunnus 600484, Nämpnäsvägen 169, 64510 Nämpnäs.) Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä, myyntikuntoisessa pakkauksessa, ja kuitti on liitettävä tuotteen mukaan. Kaupan peruuttamisesta tulee ilmoittaa 14 pv:n kuluessa tavaran vastaanottamisesta, ja jokaisesta palautuksesta sovitaan erikseen.


Soliditet AAA
Copyright © info@exoticgarden.fi
WAD Technologies - Web Application Design