SuomeksiPå svenska       Etusivu  Toimitusehdot  Ota yhteyttä  Yritystiedot
Juurakot ja taimet

Toimitetaan erikseen viikolta 14 alkaen. Kasvit on syytä istuttaa tai panna juurtumaan heti toimituksen jälkeen. Niistä tulee valmiita taimia nopeammin kuin siemenistä. Saatavuus on rajallinen, joten kannattaa tilata heti.

Kuva Suomenkielinen nimi Tuotenumero

Piparjuuri

ARMORACIA rusticana
Piparjuuri
1500033

Kasvatetaan juuren vuoksi: sitä käytetään mausteena. Piparjuurella on pitkä historia viljelykasvina, sillä se tunnettiin jo keskiajalla. Juuressa on paljon C-vitamiinia. Käytetään tuoreena tai kuivattuna esim. lihalle, kalalle, säilykkeisiin, maustevoihin, piparjuurikastikkeeseen ja majoneesiin. Helppo kasvattaa.Monivuotinen kasvi   Tuote on loppuunmyyty!

Korkeus
Kasvupaikka
Määrä pakkauksessa
80 cm
AurinkoPuolivarjo
5 taim.
kpl

Parsan juurakot F1 'Gijnlim'

ASPARAGUS
Parsan juurakot F1 'Gijnlim'
1500001

Kyse on kaksivuotisten taimien juurakoista. Niistä voidaan kasvattaa valkoista ja vihreää parsaa. Gijnlim on aikainen, satoisa ja laadukas. Korjuu alkaa toisena vuotena istutuksesta. Toimitus alkaen viikolta 14 (samaan aikaan kuin istukas- ja kukkasipulit).  Tuote on loppuunmyyty!

Kasvupaikka
Määrä pakkauksessa
Aurinko
10 kpl
kpl

Latva-artisokka Scolymus-ryhmä

CYNARA cardunculus
Latva-artisokka Scolymus-ryhmä
1500032

Monivuotinen herkkuvihannes, jota kasvatetaan yleensä yksivuotisena. Maukkaat, isot kukkapohjukset ja vankat uloimmat terälehdet tarjoillaan esim. voisulan kanssa. Herkulliset nuput syödään keitettyinä. Korjataan juuri ennen kukkimista. Koristeelliset jättikukat ovat upeita erilaisissa kuivakukka-asetelmissa. Toimitukset alkavat viikolla 14 samanaikaisesti istukas- ja kukkasipulien kanssa.Monivuotinen kasvi   Tuote on loppuunmyyty!

Kukinta-/korjuuaika
Kasvupaikka
Määrä pakkauksessa
Elokuu-Syyskuu
Aurinko
7 taim.
kpl

Bataatti 'Juvel'

IPOMOEA batatas
Bataatti 'Juvel'
1500035

Uutuus 2018. Bataatilla on pitkänomaiset, epäsäännöllisen muotoiset mukulat, jotka voivat kasvaa hyvin suuriksi. Kuori on vaaleanruskea tai punertava. Malto on vaalea, keltainen tai kellanoranssi. Jauhoinen. Voidaan valmistaa samalla tavalla kuin keitinperunat, ranskalaiset perunat, perunamuusi, paistinperunat tai uunissa kypsennetyt perunat (esim. täytetyt uunibataatit). Sisältää paljon tärkkelystä. Viihtyy lämpimässä, mullan tulee olla vähintään +7?8 asteista. Tarvitsee paljon vettä. Taimien juuria ympäröi multapaakku. Taimet istutetaan heti saapumisensa jälkeen sisälle odottamaan ulos istutusta. Kasvuaika n. 100 vrk.  Tuote on loppuunmyyty!

Määrä pakkauksessa
Koko
10 taim.
ca 15 cm
kpl

Raparperi 'Red Champagne'

RHEUM rhaponticum
Raparperi 'Red Champagne'
1500034

Monivuotinen, helppohoitoinen vihannes. Arvossa pidetty, kauttaaltaan punainen lajike. Käytetään tuoreena, kiisseliin, piiraisiin, mehuksi ja hilloksi.Monivuotinen kasvi   Tuote on loppuunmyyty!

Korkeus
Kasvupaikka
Määrä pakkauksessa
100 cm
Puolivarjo
6 taim.
kpl

Soliditet AAA
Copyright © info@exoticgarden.fi
WAD Technologies