SuomeksiPå svenska       Etusivu  Toimitusehdot  Ota yhteyttä  Yritystiedot
Idut

Kruunaa päivällisesi terveellisillä ja hyvänmakuisilla iduilla ja versoilla!

Kuva Tieteellinen nimi
Suomenkielinen nimi
Tuotenumero

Linssi Mix, Organic


Linssi Mix, Organic
0909010
LUOMU. Kiehtova sekoitus vitamiinipitoisia linssin ituja: punaista, vihreää, ruskeaa ja mustaa. Kiehtova lisämauste salaatteihin ja eksoottisiin ruokiin, esim. Kasvisruokiin. Sekoituksen sisältö takaa poikkeuksellisen makuelämyksen ja miellyttää myös silmää.

  3,60  €
Määrä pakkauksessa
45 g
kpl

Hot Mix, Organic


Hot Mix, Organic
0909009
LUOMU. Tulinen ja mausteinen itusekoitus: retiisiä, retikkaa, sinappia ja rohtosarviapilaa. Kiehtova lisämauste salaatteihin, voileipiin ja eksoottisiin ruokiin. Sekoituksen sisältö takaa poikkeuksellisen makuelämyksen ja miellyttää myös silmää.

  3,60  €
Määrä pakkauksessa
40 g
kpl

Parsakaali

BRASSICA oleracea
Parsakaali
0909004

LUOMU. Rapeat idut, joissa on jännittävä kaalinmaku. Voidaan hyvin siirtää idätyksen jälkeen valoon ja kasvattaa näin versoja. Mieto pippurinmaku. Sopii mainiosti salaatteihin, keittoihin ja voileivän päälle. Siemenet on viljelty luonnonmukaisesti ilman keinolannoitteita ja torjunta-aineita. Idut ovat syömävalmiit 4-7 vrk:n idätyksen jälkeen. Riittää n. 2 idätyskertaan.Tuote tulossa myöhemmin

Määrä pakkauksessa
25 g
kpl

Vihanneskrassi

LEPIDIUM sativum
Vihanneskrassi
0909008
LUOMU. Todella helppohoitoiset ja koristeelliset idut, joissa on mieto pippurinmaku. On eduksi asettaa itäneet idut valoisaan paikkaan, jolloin versot kehittyvät. Sopivat erinomaisesti voileivän höysteeksi ja salaatteihin. Siemenet on viljelty luonnonmukaisesti ilman keinolannoitteita ja torjunta-aineita. Idut/versot valmistuvat 7-10 vrk:n kuluttua. Riittää n. 2 idätykseen.

  3,60  €
Määrä pakkauksessa
30 g
kpl

Sinimailanen

MEDICAGO sativa
Sinimailanen
0909001

LUOMU. Rapeat idut, jotka maistuvat raikkailta ja miedosti pähkinäisiltä. Sopii mainiosti voileivän päälle, salaatteihin, keittoihin, patoihin ja wokkiruokiin. Siemenet on viljelty luonnonmukaisesti ilman keinolannoitteita ja torjunta-aineita. Idut ovat syömävalmiit 3-5 vrk:n idätyksen jälkeen. Riittää n. 2 idätyskertaan.  3,60  €
Määrä pakkauksessa
45 g
kpl

Herneen versot

PISUM sativum
Herneen versot
0909007
LUOMU. Hento ja rapea miedosti herneen makuinen verso. Koristeelliset versot antavat erinomaisen maun salaatteihin ja voileiville. Ne kruunaavat keitot ja wokkiruoat. Siemenet on viljelty luonnonmukaisesti ilman keinolannoitteita ja torjunta-aineita. Versot ovat valmiit 5-7 vuorokauden kuluttua.

  3,60  €
Määrä pakkauksessa
20 g
kpl

Retiisi

RAPHANUS sativus
Retiisi
0909005
LUOMU. Rapeat idut, joissa on raikas ja mieto pähkinänmaku. Sopii mainiosti voileivän päälle ja salaatteihin, keittoihin, patoihin ja wokkiruokiin. Siemenet on viljelty luonnonmukaisesti ilman keinolannoitteita ja torjunta-aineita. Idut ovat syömävalmiin 3-5 vrk:n idätyksen jälkeen. Riittää n. 2 idätyskertaan.

  3,60  €
Määrä pakkauksessa
30 g
kpl

Soliditet AAA
Copyright © info@exoticgarden.fi
WAD Technologies - Web Application Design